Curry-Kokossoep (Madras Medley) Kleinste Soepfabriek
Artikelnummer: V - 3943 / 6 / 1 Overzicht400 ml biologische Curry-Kossoep met kikkererwten.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen. Kan ook onverdund gegeten worden als saus.
Serveertip: lekker met verse kokosmelk, een kneep citroen, extra bladkoriander en geroosterde cashewnoten. Als saus lekker met
rijst, pappadums, extra groentes en chutney.
Deze Indiase kokossoep met kikkererwten en koriander is een traditioneel recept uit het Madras-gebied.
De basis is een pittige cocossaus met frisse koriandertonen die aangevuld met water (minstens een halve pot) transformeert tot een heerlijk geurende en aansterkende soep. Lekker met rijst en chutney. Of met wat papadums tover je de soep zo om tot een volledige maaltijd.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Ingrediënten | Water, 18% kikkererwten*, ui*, aardappelzetmeel*, 2,4% kokossanten*, zonnebloemolie*, chilipeper*, zout, koriander*, gistext, MOSTERDZAAD*, kurkuma*, komijn*, kaneel*, zwarte peper*. * = biologisch. |
Inhoud | 400 gram |
Allergenen informatie | bevat mosterd. Geschikt voor vegetariërs en veganisten |
Voedings-waarde | Per 100 ml bereid: Energie: 279kJ / 66kcal Vetten: 2,4g Waarvan verzadigd: 0,98g Koolhydraten: 6,3g Waarvan suikers: 0,3g Eiwitten: 2,8 Zout: 0,46g |